Saturday, October 3, 2020

Автомобілі Lifan отримали систему дистанційного керування

 Компанія Lifan стала першою на російському ринку пропонувати штатну систему управління і моніторингу автомобілів за допомогою смартфона, яка отримала назву Lifan Connect.

Поки така система встановлюється виключно на седани Lifan Murman, разом з підпискою на додаткові послуги на рік. Система Lifan Connect дозволяє дистанційно відкривати / закривати двері, запускати двигун або предупусковой нагрівач, а також дізнатися місце розташування автомобіля. Весь функціонал доступний через додаток, яке можна завантажити в Google Play (Android) або App Market (iOS).

Для інших моделей система Lifan Connect пропонується в якості оригінального додаткового обладнання. При цьому, її функціонал можна розширити до повноцінної системи телематики і GPS-сигналізації.

Розробила Lifan Connect російська компанія «Лабораторія розумного водіння». Вона ж робить аналогічну систему для Lada , але на автомобілях російської марки вона повинна дебютувати в наступному році. За неофіційними даними Lada Connect дебютує на оновленій Lada Granta і обійдеться приблизно в 10 тисяч рублів.

No comments:

Post a Comment

Lifan знаходиться на межі розорення

 Lifan знову опинився на межі банкрутства. В арбітражних судах КНР розглядається близько 400 позовів від кредиторів на загальну суму майже 3...