Saturday, October 3, 2020

У Росії з'явився китайський бізнес-седан

 Російські дилери Lifan почали продаж седана бізнес-класу Murman. В принципі, назвати цю модель нової можна: на китайському ринку вона продається з 2013 року під ім'ям Lifan 820, а у нас її спочатку планували продавати в 2015 році.

Седан довжиною майже п'ять метрів поки оснащується виключно атмосферним двигуном об'ємом 1,8 літра (128 к.с.) і 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Та й по оснащенню він ближче швидше до бюджетних машин: тут є система безключового доступу в салон і запуск двигуна кнопкою, сидіння з оббивкою зі штучної шкіри, клімат-контроль, аудіосистема, задній парктронік і обов'язкова ЕРА-ГЛОНАСС. Обійдеться така машина в 950 тисяч рублів.

Звичайно, це куди дешевше, ніж коштує Toyota Camry , Ford Mondeo або Mazda6, але на високий попит китайцям не варто розраховувати. Особливо з урахуванням того, що Lifan вже пробував продавати у нас великий седан - представлений у нас кілька років тому седан Cebrium провалився на ринку. Ситуацію може виправити версія з 2,4-літровим двигуном потужністю 167 к.с. і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Але поки в Lifan не називають терміни її появи у нас.

No comments:

Post a Comment

Lifan знаходиться на межі розорення

 Lifan знову опинився на межі банкрутства. В арбітражних судах КНР розглядається близько 400 позовів від кредиторів на загальну суму майже 3...