Saturday, October 3, 2020

Lifan привіз в Росії кросовер X70

 Компанія Lifan - лідер з продажу автомобілів на російському ринку серед китайських брендів. А кросовер X60 - найпопулярніша модель в Росії. Тепер у нього з'явився наступник, машина з індексом X70.

Машина базується на тій же платформі, що і Х60 , яка корінням сягає до Toyota RAV4 другого покоління. Але зовнішність новинки повністю оновлена, у нього нова радіаторна решітка, злегка спадаюча лінія даху, затемнені задні стійки. Гарне враження справляє й інтер'єр, спокійний, вивірений, позбавлений типового для китайських автомобілів кічу.

На відміну від платформи, двигун у X70 інший: 2-літровий бензиновий «атмосферник» потужністю 136 к.с. А ось трансмісії колишні: 5-ступінчаста механічна коробка і варіатор.

У Росії Lifan X70 представлений в чотирьох комплектаціях: Basic, Standard, Comfort І Luxury (для останніх двох пропонується варіатор). У базовій комплектації за 799 9000 (на 60 тисяч рублів дорожче X60 ) кросовер отримав 17-дюймові легкосплавні колеса, ABS, систему стабілізації, систему допомоги при старті на підйомі, електросклопідйомники, водійське сидіння з регулюванням по висоті, аудіосистему з двома динаміками і навіть систему моніторингу втоми водія. Доплативши 50 тисяч рублів можна отримати комплектацію Standard, яка доповнена кондиціонером, круїз-контролем, шторкою багажного відсіку, заднім парктроніком, дзеркалами з електроприводом і електрообігрівом.

Дорожчі версії отримали обшивку сидінь з «екокожі», топова версія обзавелася електрорегулюванням сидіння водія. І Comfort і Luxury оснащуються мультимедійною системою з 9-дюймовим екраном з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Збірку Lifan X70 налагодили на потужностях компанії Derways в Черкеську. До кінця року Lifan буде продавати X60 і X70 паралельно.

No comments:

Post a Comment

Lifan знаходиться на межі розорення

 Lifan знову опинився на межі банкрутства. В арбітражних судах КНР розглядається близько 400 позовів від кредиторів на загальну суму майже 3...